Green Create

De oplossing

Website

Een website van design tot development ontwikkelen: wij deden het voor Green Create! Hierbij zorgde #TeamCopy voor de sterkste SEO-proof content en #TeamTech bouwde in WordPress een website op maat, voorzien van de nieuwste technieken. Benieuwd naar het resultaat? Check ‘m hier: https://www.green-create.com/ .

Video

Daarnaast maakte #TeamVideo een pakkende brandvideo. Opgenomen bij de Green Createbasis in Wijster. Medewerkers van het bedrijf waren de sterren van de video, die door middel van de mooie werkomgeving en hoge dronebeelden helemaal samenkwam. Benieuwd naar de brandvideo? Bekijk ‘m hier:

Het resultaat?

  • Strak en modern design
  • Een website op maat gemaakt
  • Toffe brandvideo
  • SEO-geoptimaliseerde webteksten

Zelf ook een nieuwe website, design of SEO-content? Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op!

Rootzz of Nature

de challenge

Heel Nederland aan de jackfruit. Dat is de missie van Rootzz of Nature en daar dragen we graag aan bij op het gebied van online marketing. Om dit doel te bereiken, zetten we vooral in op awareness. Zo werken we het hele jaar door aan creatieve vega-content op basis van een slimme contentstrategie.

De oplossing

Influencermarketing

Om Rootzz tussen de oren (en op het bord!) te krijgen van de doelgroep, maken we gebruik van influencermarketing. Hierbij hebben we samengewerkt met insta-foodie De Hippe Vegetariër. Deze populaire influencer stelde hiervoor haar kookboek én social media bereik beschikbaar. Tof!

Drukwerk & social content

Een strategische zet binnen deze campagne was het plaatsen van een knallende printadvertentie naast het interview met de hippe vegetariër Isabel Boerdam in Telegraaf Magazine. Via deze print ad hebben we een winactie gecommuniceerd met een smakelijke beloning: een culinair vega-pakket met de producten van Rootzz of Nature én het kookboek van Isabel. Om deze winactie verder te promoten, hebben we social content, advertising én online banners ingezet. Knallende visuals met een duidelijke boodschap: daar houden we van.

Huisstijl

Om deze social content te kunnen maken, hebben we voor Rootzz een kleurrijke huisstijl op basis van de bestaande verpakking ontworpen. Plezier, authenticiteit en avontuur speelden hierin een belangrijke rol. Visueel gezien zie je dit terug in ruwe randjes, een werelds kleurenpalet en heel veel tropische bladeren. Deze look & feel zie je terug in alle design-uitingen van Rootzz.

E-mailmarketing

Door influencermarketing slim in te zetten, heeft deze campagne niet alleen geleid tot meer merkbekendheid, maar ook tot leads via de landingspagina van de winactie. Om deze leads optimaal te benutten, hebben we een e-mailmarketing strategie uitgedacht. Zo voorzien we Rootzz-fans per e-mail van smakelijke content, mooie avonturen en tropische recepten. Community building noemen we dat!

Daarnaast hebben we ook video’s voor Rootzz of Nature gemaakt. Benieuwd?

het resultaat

  • 600+ e-mail leads
  • Een knallende campagne: on- en offline

Meer weten over dit project of ben je geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen doen? Mail even naar Bernadette!

a.s.r. Vitality

De challenge

De samenwerking tussen a.s.r. Vitality en Goldfizh startte begin 2019. Eind 2019 werd het nieuwe programma gelanceerd voor werkgevers, particulieren, adviseurs en intern personeel van a.s.r. Alles rondom digital marketing moest nog from scratch worden opgezet. En aan Goldfizh de vraag om daarbij te helpen. De gehele marketingstrategie werd uitgewerkt en uitgevoerd in samenwerking met het a.s.r. Vitality team. 

De oplossing

Campagne en content

We draaien online campagnes en maken relevante (SEO) content; van awareness tot conversie voor nieuwe a.s.r. Vitality klanten. Maar we richten ons met de campagnevoering ook op het behoud van bestaande klanten. Dit doen we voor zowel de B2C als B2B markt. We zijn continu bezig om de juiste boodschap, op het juiste moment via het juiste kanaal bij de doelgroep te brengen.

Zo haakten we met een van onze campagne in op de Olympische Spelen, draaiden we in 2021 een succesvolle acquisitie campagne rondom het thema ‘wandelen’ en door onze always on campagnestrategie stimuleren we met inhakende content ook de huidige gebruikers in de app om in beweging te blijven.

Voor die campagnes en content maken we ook dynamische video’s. Benieuwd naar dat resultaat?

Verbeteren klantreis

We zijn continu bezig met het doorvertalen van klantinzichten naar optimalisaties in de journey. Op deze manier blijft a.s.r. Vitality relevant voor de doelgroep en verbetert de klantreis voor gebruikers en werkgevers. Zo digitaliseren we onderdelen in de klantreis of voegen we een extra touchpoint toe. Alles voor de ideale beleving!

4K+

abonnees op Youtube

25+

60K+

views op de Instagram Reels

Meer weten over dit project of ben je geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen doen? Mail even naar Jeske!

GreenPan

De challenge

Het is tijd om de wereld bewust te maken over de gevaren van PFAS. Koken kan namelijk ook anders. En dat wil GreenPan laten zien op een leuke en vooral positieve manier. Daarom vroegen zij Goldfizh om een krachtige awareness campagne te ontwikkelen met een aantal mooie video’s.

Benieuwd naar al onze videoprojecten? Check ze allemaal op de studiowebsite!

De oplossing

Beyond the visible

Het slimme aan de GreenPan is de PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. Een mooie eigenschap die ook komt met een uitdaging, want voor een consument is het aan de buitenkant niet te zien of een antiaanbaklaag PFAS-vrij is of niet. Lastig? Welnee! Onze creatieve koppen zagen namelijk juist kansen in het onzichtbare aspect van PFAS-vrije koken. ‘Beyond the Visible’ vormt nu als concept de rode draad door de hele campagne. Want door verder te kijken dan wat je ziet, kun jij het verschil maken voor jouw gezondheid én het klimaat!

Commercials

Aan de hand van drie verhaallijnen vertellen we het verhaal van ‘Beyond the Visible’. In elke commercial speelt een andere familie de hoofdrol. Elk gezin vertelt hun eigen reden om PFAS-vrij te koken: duurzaamheid, kwaliteit of de toekomst van hun kinderen. In deze commercials vertellen we het verhaal in de vorm van testimonials, die we hebben opgenomen in documentaire stijl. Op die manier verpakken we een commerciële boodschap in een authentiek jasje.

Campagne

We hebben de campagneboodschap ‘Beyond the visible’ ontwikkeld met het idee dat deze door hele campagnefunnel inzetbaar is. De video’s werden op de landingspagina’s van de webshops van GreenPan weergeven, maar ook in de paid advertenties, e-mails en social templates stond deze boodschap centraal.

Het resultaat

  • 3 online commercials in 5 Europese landen
  • Een duurzaam campagneconcept doorvertaald in de hele marketingfunnel
  • Verschillende versies van de video’s zijn gebruikt in een grootschalige campagne op o.a. Instagram, Youtube, Facebook en Pinterest.

Meer weten over dit project of ben je geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen doen? Mail even naar Imke!