About goldfizh

About Goldfizh: work hard, play hard.

Wij zijn Goldfizh. Hét digitale marketingbureau in Utrecht sinds 2016. Onze SEO-copywriters, video producers, designers, content creators en marketeers zorgen er iedere dag voor dat merken er digitaal uitspringen. En dat doen we niet door eindeloos te overleggen. Nee, bij Goldfizh doen we het anders. Wij zijn aanpakkers. Denkers en doeners. Specialisten en creatievelingen. Harde werkers en echte gangmakers. Dát is Goldfizh!

38+

fizhjes

5+

jaar ervaring

50+

klanten

our story

Gen Z is de eerste generatie die is geboren met een smartphone in hun hand. Digitaal is hun moedertaal. Daardoor kijken deze digital natives vanuit een nieuw perspectief naar marketing. Voor hen zijn er geen online en offline kanalen, maar één wereld. Een wereld waarin innovatie, creativiteit en authenticiteit altijd op #1 staan. 

Daarom besloten Esther en Heidy in 2016 hun jarenlange ervaring als marketeers te combineren met de digitale kennis van Gen Z. Zij geven deze generatie een podium door naar hen te luisteren, intensief samen te werken en hun inzichten te gebruiken om verder te groeien. Die ‘z’ in Goldfizh staat er niet voor niets. Inmiddels zijn we opgebloeid tot een volwassen agency met 40+ specialisten en werken we vanuit de bruisende Werkspoorkathedraal!

marketing • 32 - 40 uur

paid media specialist

Wil jij alles leren over SEA, Display-, Youtube- en socialmediacampagnes? En ben jij klaar om te knallen in de online marketing? Lees dan snel verder!


Video • 40 uur

videoproducer

Vind jij het te gek om strakke video’s te filmen en ben je altijd op zoek naar hét perfecte plaatje? Dan zoeken we jou!


video • 40 uur

stage video

Van storyboard en filmen tot aan montage. Word jij dolenthousiast van een strak geëdite video’s, kleurrijke animatie en interactieve video? Solliciteer nu!


copywriting • 40 uur

stage copywriter/tekstschrijver

Volg jij een media- of communicatieopleiding en wil jij stage lopen bij een creatief en digitaal marketingbureau met digital natives? Lees dan snel verder!


the Goldfizh code

Bij Goldfizh geloven we dat zolang we happy zijn, de goede resultaten volgen. Zowel op werk als persoonlijk vlak. Dat komt samen in de Goldfizh code.

🤘 1. show some guts

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” Lef tonen hoort bij Goldfizh. De online wereld verandert dan ook constant. Kan het niet linksom, dan gaan we rechtsom. We springen in het diepe, vallen om en staan weer op. Samen fixen we het!

🚀 2. get rid of the box

Wij denken verder dan de opdracht. Outside welke box? We maken niet alleen toffe dingen, we meten én verbeteren continu. Zo creëren we vernieuwende en originele concepten, met altijd de focus op het doel en de resultaten.

🙏 3. stay in control

Bij Goldfizh voeren we zelf de regie. Wij pakken verantwoordelijkheid, want alleen dan blijven we groeien. En de klanten? Die groeien met ons mee. Vanuit unieke vaardigheden en digitale ontwikkelingen voegen wij snel waarde toe.

🌈 4. inspire others

Het belangrijkste ingrediënt van Goldfizh? Enthousiasme! Wij blijven continu leren, elkaar motiveren en anderen inspireren. Bij ons bruist het van de energie!

Kom eens bij ons langs in de Werkspoorkathedraal voor een flat white of havercappu! Hier werken we hard, tot vrijdag vijf uur. En ook dan ben je uitgenodigd hoor. Laat je even weten of je aanschuift?

nice to meet you!

Hallo! Mijn naam is
en ik ben op zoek naar
Dit wil ik weten:
Bel of mail me op basis van deze gegevens: