About goldfizh

About Goldfizh: led by the new generation.

Wij zijn Goldfizh. Hét digitale marketingbureau in Utrecht sinds 2016. Onze SEO-copywriters, video producers, designers, content creators en marketeers zorgen er iedere dag voor dat merken er digitaal uitspringen. En dat doen we niet door eindeloos te overleggen. Nee, bij Goldfizh doen we het anders. Wij zijn aanpakkers. Denkers en doeners. Specialisten en creatievelingen. Harde werkers en echte gangmakers. Dát is Goldfizh!

50+

fizhjes

7+

jaar ervaring

80+

klanten

our story

Gen Z is de eerste generatie die is geboren met een smartphone in hun hand. Digitaal is hun moedertaal. Daardoor kijken deze digital natives vanuit een nieuw perspectief naar marketing. Voor hen zijn er geen online en offline kanalen, maar één wereld. Een wereld waarin innovatie, creativiteit en authenticiteit altijd op #1 staan. 

Daarom besloten Esther en Heidy in 2016 hun jarenlange ervaring als marketeers te combineren met de digitale kennis van Gen Z. Zij geven deze generatie een podium door naar hen te luisteren, intensief samen te werken en hun inzichten te gebruiken om verder te groeien. Die ‘z’ in Goldfizh staat er niet voor niets. Inmiddels zijn we opgebloeid tot een volwassen agency met 40+ specialisten en werken we vanuit de bruisende Werkspoorkathedraal!

the Goldfizh code

Bij Goldfizh geloven we dat zolang we happy zijn, de goede resultaten volgen. Zowel op werk als persoonlijk vlak. Dat komt samen in de Goldfizh code.

1. show some guts

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” Lef tonen hoort bij Goldfizh. Kan het niet linksom? Dan gaan we rechtsom. We springen in het diepe, vallen om en staan weer op. Zonder fouten, geen groei. Dus kom maar op!

2. go the extra mile

We maken niet alleen toffe dingen. Nee, we meten en verbeteren continu. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en denken verder dan de opdracht. Zo zijn we klanten altijd één stap voor.

3. stay in charge

Bij Goldfizh zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Zo behouden we de regie. Voor het werk, maar ook voor onze groei. Hoe? Door een goede voorbereiding, heldere communicatie én duidelijk verwachtingsmanagement.

4. have fun together

Ons geheime ingrediënt? Enthousiasme en plezier! Work hard, play hard. Bij ons bruist het van de energie en die werkt aanstekelijk. Voor onze collega’s én onze klanten. Zo bereiken we samen de mooiste resultaten.

Nieuwsgierig geworden? Laat een berichtje achter!