Studentenbijbaan in Utrecht

Wij hebben ‘m voor je! Schrijf jij superleuk áltijd aan elkaar? Voel jij je als een (goud)vis in het water met Adobe-programma’s of vind je het maken van campagnes ge-wel-dig? Kom dan werken bij het tofste marketingbureau van Utrecht! Waarom? Omdat wij duizend keer meer bieden dan alleen een leuke bijbaan. 

Vul je cv alvast met een bijbaan waar je écht iets aan hebt. Want leren doe je nou eenmaal het beste in het werkveld. Zo weet je zeker dat je na je studie 1-0 voor staat. Zin om te scoren? Mooi! Check de vacatures hieronder, of stuur een open sollicitatie. 

Werken bij een marketingbureau

Kom jij het gezelligste team van Utrecht versterken? So-wie-so? Lekker! Dan kom je te werken in de dynamische wereld van het bureauleven. Jaa, je hoort het goed. Dit houdt in dat je voor veel verschillende opdrachtgevers werkt. Van a.s.r. tot Randstad; alles komt voorbij. 

Wat je voor al deze bedrijven precies gaat doen, hangt af van het type functie dat je wilt gaan beoefenen. Hieronder meer uitleg over de verschillende expertises binnen Goldfizh. Voel je je thuis bij meerdere afdelingen? Geen probleem! Wij doen niet aan hokjes. Geef het aan tijdens je sollicitatie en wij kijken met je mee naar de mogelijkheden. Samen fixen we het!

Bijbaan marketing

Meewerken aan de tofste campagnes? Dan zit je bij goed in de marketing! Hier worden de campagneplannen gesmeed. Moet er een product worden verkocht? Of kan de naamsbekendheid wel wat beter? They’re on it! Hier leer je alles over funnels en customer journeys. Wie weet zie jij jouw bedachte advertentie binnenkort wel schijnen op het bushokje waar je dagelijks langsfietst! 

Bijbaan communicatie/copywriter/content

Content maken, communiceren of copywriting is veel meer dan alleen een tekst schrijven. Bij Goldfizh zorg je er in deze discipline namelijk ook voor dat die vlotte teksten hoog terechtkomen in Google en schrijf je e-mails die mensen wel moeten openen. 

“Bij Goldfizh krijg ik de kans om veel te leren, fouten te maken én relevante werkervaring op te doen binnen een jong gemotiveerd team! En het is lekker flexibel, wat heel chill is naast studeren.”

– Maud (bijbaan copywriter) 

Bijbaan creatie

Zie jij jezelf als een heuse Adobe CC-guru, herken je met je ogen dicht nog het verschil tussen Arial en Helvetica én is whitespace je beste vriend? Dan voel je je zeker te weten thuis in ons designteam! Ontwikkel jezelf als young creative en leer van onze ervaren designers.

Bijbaan video

Altijd al willen weten hoe een greenscreen werkt? En lijkt op shoots gaan jou geweldig? In ons videoteam kan het allemaal! Als bijbaner in de videoproductie bedenk je de beste storyboards en help je mee tijdens de shoot. De kansen liggen voor het oprapen in dit creatieve team. Let’s go!

Bijbaan naast studie?

Bij Goldfizh hechten we waarde aan diversiteit; ook in studies. Wat je ook studeert, je kan bij ons terecht! Het enige wat je nodig hebt is een flinke dosis leergierigheid, ambitie en lef! Benieuwd naar de achtergrond van je toekomstige collega’s? Hieronder vind je een greep uit de studies: 

 • Journalistiek;
 • Taal- en Cultuurstudies;
 • Neerlandistiek;
 • Communicatie;
 • Geschiedenis;
 • Antropologie;
 • (Commerciële) Economie;
 • Bedrijfskunde;
 • Food Innovation;
 • Creative Business;
 • CMD.

Zo zie je maar: het maakt ons niks uit!

Wat wij bieden?

Geld. Natuurlijk. Waar heb je anders een bijbaan voor? Maar… dat is natuurlijk niet alles! Bij een bijbaan bij Goldfizh krijg je namelijk ook: 

 • Een topbedrijf op je cv voor in de toekomst;
 • Een flexibele week van minimaal 8 uur en maximaal ‘zoveel je wil’; 
 • Samenwerken in een hecht en jong team (lees: teamborrels, etentjes en uitjes!);
 • Marketing, creatie, video of copy? Bij Goldfizh kan je alles leren!;
 • De vrijheid om je creativiteit te tonen;
 • De kans om mee te bouwen aan onze grote ambities!

Al afgestudeerd? Dan ben je natuurlijk ook hartstikke welkom! Klik hier voor alle openstaande vacatures

Goldfizh?

Joehoe, dat zijn wij dus! Wij creëren de tofste campagnes, maken knallende video’s, designen websites, visualiseren huisstijlen, regelen advertising en tikken lekkere teksten waar Google wild van wordt. En dat alles vanuit ons gezellige kantoor in de Werkspoorkathedraal én onze vette greenscreenstudio in Utrecht.

Meer weten over Goldfizh? Hier lees je alles over ons! 

Open sollicitatie

Ben jij net als Goldfizh superveelzijdig en kan je geen keuze maken tussen de verschillende disciplines? Geen probleem! Stuur een open sollicitatie, dan kijken we samen welk team het beste bij je past. Ook als dat er meerdere zijn. Vul meteen het formulier hieronder in!

junior all-round videomaker

Vind jij het te gek om strakke video’s te filmen en ben je altijd op zoek naar hét perfecte plaatje? Dan zoeken we jou!

wie wij zoeken

Jij bent een junior all-round videomaker met oog voor detail, technische filmkennis en die graag de handen uit de mouwen steekt! Herken jij je hierin? Top! Dan zijn we wellicht een match!

hoe ziet een dag als all-round videomaker eruit?

Als all-round videomaker kom je terecht in #teamvideo! Hier zorg je met meerdere collega’s ervoor dat alle videoproducties op rolletjes lopen. Je bent nauw betrokken bij producties, werkt mee aan concepten en monteert je eigen video’s! Maar je hoofdrol is filmen! Jij bent de cameraspecialist die onze producties naar een next level brengt met creativiteit en nieuwe filmmethodes.

Hoe creëer jij die knallende commercials, explainers, interactieve video’s en ga zo maar door? In samenwerking met de jonge en creatieve teams van Goldfizh! Wij zijn een digitaal marketingbureau dat de uitdaging aangaat met energie, passie en een goede dosis lef. Samen met #TeamCreatie, #TeamCopy en #TeamMarketing is alles mogelijk op filmgebied!

tof? zo word jij een goldfizh!

 • Je bent snel beschikbaar;
 • Je hebt 1 tot 2 jaar werkervaring in de televisie- of filmindustrie of bij een productiehuis. 
 • Je hebt een achtergrond als AV-specialist of je hebt de filmacademie afgerond. 
 • Je hebt veel ervaring met Sony-camera’s en bent thuis in Adobe programma’s; 
 • Je motto is: niet lullen, maar poetsen;
 • Je hebt lef en houdt van aanpakken;
 • Je denkt in kansen! Zoals wij altijd zeggen: ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’;

en dit krijg je van ons!

 • Een lekker salaris;
 • Een hecht en jong team (lees: teamborrels, etentjes en uitjes!);
 • Een fijne plek in onze gezellige vissenkom;
 • De mogelijkheid om te leren en veel ervaring op te doen;
 • Vakinhoudelijke trainingen van experts, teamtrainingen en trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een interne coach die je helpt bij je loopbaanontwikkeling en het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan;
 • Een lidmaatschap bij a.s.r. Vitality waarmee je leuke cadeau’s verdient door te bewegen;
 • Wekelijks sporten met personal trainer Marloes en je collega’s;
 • Sportieve uitjes en challenges;
 • Een ‘work hard, play hard’-mentaliteit;
 • De ruimte om je eigen creativiteit en skills te laten zien;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

expectations

Je gaat geen uitdaging uit de weg! Jij bent verantwoordelijk voor het perfecte plaatje. En natuurlijk denk je proactief mee met iedereen met wie je samenwerkt. Je houdt van aanpakken en gaat het liefste snel aan de slag! Bij het horen van een klein idee denk jij direct visueel en werk je plannen uit hoe je het op de filmset gaat aanpakken! Je hebt technische filmkennis, je weet een filmset tot in perfectie te belichten en je hebt ervaring met verschillende camera’s. 

hi goldfizh here! nice to meet you

As we speak fixen wij de online marketing van ruim 100 klanten. Met video’s, designs, teksten en natuurlijk social content! Zo draaien wij als team knallende campagnes en waanzinnige projecten. Onze kracht: wij lopen altijd voorop. We doen anderen niet na, maar maken content op basis van ontwikkelingen waarvan wij denken: díe trend biedt kansen! Zo blijven we origineel en on top of the game!

→ Check dit als je meer over Goldfizh wilt weten.

wanna meet up?

We werken hier -de Werkspoorkathedraal in Utrecht that is- met jonge digital talenten en ervaren marketingspecialisten samen. Hierbij wordt de kennis en ervaring van de specialisten gecombineerd met jouw frisse blik en online denken. Zo vullen we elkaar goed aan en blijven we van elkaar leren! 

Ready for some action? Stuur ons dan hieronder een berichtje met jouw cv, portfolio en een motivatiebrief. Wees lekker creatief en show us what you’ve got! Wie weet ben jij onze nieuwste Goldfizh!

dit worden jouw nieuwe collega’s bij #TeamVideo

junior motion-designer

Voel jij je helemaal thuis in Adobe After Effects en Adobe Illustrator? Dan zoeken wij jou! 

wie wij zoeken

Jij vindt het geweldig om je eigen gemonteerde video’s naar een next level te brengen met motion designs! Jouw animaties brengen video’s tot leven, dragen bij aan de storytelling en zijn vernieuwend! Herken jij je hierin? Top! Dan zijn we wellicht een match!

hoe ziet een dag als motion designer eruit?

Als motion designer kom je terecht in #teamvideo! Hier zorg je met meerdere collega’s ervoor dat alle videoproducties op rolletjes lopen. Je bent nauw betrokken bij producties, werkt mee aan concepten, ontwikkelt storyboards en je monteert en animeert video’s! Met jouw post-productieskills zorg je voor topkwaliteit! 

Hoe creëer jij die knallende commercials, explainers, interactieve video’s en ga zo maar door? In samenwerking met de jonge en creatieve teams van Goldfizh! Wij zijn een digitaal marketingbureau dat de uitdaging aangaat met energie, passie en een goede dosis lef. Samen met #TeamCreatie, #TeamCopy en #TeamMarketing is alles mogelijk op filmgebied!

Jij:

 • bent snel beschikbaar;
 • hebt 1 tot 3 jaar werkervaring bij een creatief bureau en je hebt een hbo-opleiding in de richting Communicatie/Multimedia Design;
 • hebt veel ervaring met de programma’s van Adobe, zoals After Effects en Illustrator;
 • Basiskennis 3D is een grote plus (zoals Cinema 4D en Blender);
 • bent creatief en innovatief;  
 • leeft met het motto: niet lullen, maar poetsen;
 • hebt lef en houdt van aanpakken;
 • denkt in kansen! Zoals wij altijd zeggen: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’;

en dit krijg je van ons!

 • Een lekker salaris;
 • Een hecht en jong team (lees: teamborrels, etentjes en uitjes!);
 • Een fijne plek in onze gezellige vissenkom;
 • Vakinhoudelijke trainingen van experts, teamtrainingen en trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een interne coach die je helpt bij je loopbaanontwikkeling en het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan;
 • Een lidmaatschap bij a.s.r. Vitality waarmee je leuke cadeau’s verdient door te bewegen; 
 • Wekelijks sporten met personal trainer Marloes en je collega’s;
 • Sportieve uitjes en challenges;
 • Een ‘work hard, play hard’-mentaliteit;
 • De ruimte om je eigen creativiteit en skills te laten zien;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

expectations

Je gaat geen uitdaging uit de weg! Jij bent verantwoordelijk voor de animaties en je denkt natuurlijk proactief mee met iedereen met wie je samenwerkt. Je houdt van aanpakken en gaat het liefste snel aan de slag! Bij het horen van een klein idee denk jij direct visueel en werk je storyboards uit. Je hebt maximaal 3 jaar ervaring als motion designer bij een creatief bureau en kan ons verbluffen met jouw visuele cv. 

hi goldfizh here! nice to meet you

As we speak fixen wij de online marketing van ruim 100 klanten. Met video’s, designs, teksten en natuurlijk social content! Zo draaien wij als team knallende campagnes en waanzinnige projecten. Onze kracht: wij lopen altijd voorop. We doen anderen niet na, maar maken content op basis van ontwikkelingen waarvan wij denken: díe trend biedt kansen! Zo blijven we origineel en on top of the game!

→ Check dit als je meer over Goldfizh wilt weten.

wanna meet up?

We werken hier -de Werkspoorkathedraal in Utrecht that is- met jonge digital talenten en ervaren marketingspecialisten samen. Hierbij wordt de kennis en ervaring van de specialisten gecombineerd met jouw frisse blik en online denken. Zo vullen we elkaar goed aan en blijven we van elkaar leren!  

Ready for some action? Stuur ons dan hieronder een berichtje met jouw cv, portfolio en een motivatiebrief. Wees lekker creatief en show us what you’ve got! Wie weet ben jij onze nieuwste Goldfizh!

Dit worden jouw nieuwe collega’s bij #TeamVideo