Interim

Digitale versnelling nodig?

Wij zijn Goldfizh Interim: een talentpool van generatie iGen op de werkvloer. Denkers, doeners, specialisten en creatievelingen. Voorlopers in de digitale wereld.

Wij matchen next-gen marketeers, UX-designers en contentspecialisten op interimbasis zorgvuldig met passende opdrachtgevers. Zo zorgen we voor maximale happiness aan beide kanten. Win-win. En met de Goldfizh Academy blijven we onze inhoudelijke kennis en softskills continu ontwikkelen. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. 

Onze interim professionals zijn:

digital natives

wij geloven in de kracht van de nieuwe generatie (iGen) op de werkvloer. Zij die online en offline zijn opgegroeid. Digitaal communiceren is voor hen een tweede natuur. Ze kijken op een andere manier naar marketing. Ze denken in één wereld, digitaal of niet.

up to date

hebben up-to-date kennis en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het digitale marketing speelveld, die ze direct inzetten om voor jou, samen met je team, vooruit te brengen.

denkers én doeners

maken liever dingen, dan dat ze eindeloos vergaderen! Natuurlijk niet zonder te denken. Denken en doen tegelijk. Een strategische klusjesman met eindeloze executiekracht! Een digitaal product werkt pas goed door het eerst live te zetten en vervolgens te optimaliseren.

talent

onze talenten worden gedurende de opdracht intensief gecoacht door senior specialisten uit de agency en kunnen ieder moment terugvallen op de kennis van alle specialisten van Goldfizh Agency.

Juul Claessen

Digital marketeer · 24 uur

Ik ben een aanpakker en wil dingen snel geregeld krijgen. Daardoor merk ik dat de medewerkers van een opdrachtgever intern ook sneller gaan schakelen.

Anique Stals

Content marketeer · 32 uur

De afdeling draait nu weer op volle kracht en is er ruimte voor optimalisatie.

onze diensten

UX Design

Het optimaliseren van de gebruikerservaring van een website, webshop of webapplicatie. Op basis van analyses en testen stellen we verbeteringen voor.

Webredactie

Heb je veel content en presteert het niet? Wij blazen je contentteam en content nieuw leven in, zodat het weer vindbaar wordt, inspireert en leads oplevert!

Contentmarketing

Meer capaciteit en kennis nodig in je contentteam? Van content strategie, creatie, redactie tot en met content management en migratie: we got it!

Online projectleiding

Van kick-off tot champagne regelen we jouw complete online project. Stevig in de regisseursstoel blijven we binnen tijd en budget. En geven je vertrouwen dat het goed komt.

Social media

We bieden je een gouden kans om de marketingdoelen van je organisatie te behalen en een duurzame relatie met je doelgroep op te bouwen. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Of levert social je nog weinig op? Wij helpen je op weg.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je content vindbaar en zichtbaar. Van praktische analyses en strategisch SEO-advies tot het maken en optimaliseren van relevante kwaliteitscontent. Zo zorgen we dat je website goed vindbaar blijft in de zee van zoekresultaten.

Laura Theel

UX designer · 24 uur

Niet de hele tijd nadenken en vergaderen, maar stappen zetten!

Nieuwsgierig geworden? Laat een berichtje achter!