traineeship marketing & communicatie

Ben je net klaar met studeren, maar nog lang niet uitgeleerd? Ga aan de slag als trainee bij Goldfizh! In het traineeship marketing en communicatie leer je alles over campagnes, copywriting en arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast krijg je de kans je te specialiseren in UX, video, SEO of conversational design. Klinkt dit als het perfecte begin van je carrière? 

werken bij een marketingbureau

Werken bij Goldfizh, betekent werken bij een marketingbureau. En niet zomaar een marketingbureau… nee, het tofste bureau van Utrecht! Bij ons ga je aan de slag voor de tofste merken. Van a.s.r. tot Tempo-Team. The sky is the limit. Wil je iets nieuws proberen of heb je een goed idee? Het kan allemaal!

“Als trainee krijg ik bij Goldfizh de ruimte om mezelf te ontwikkelen in mijn eigen tempo. Ik werk aan een eigen project en aan projecten voor opdrachtgevers. Op deze manier maak ik kennis met de praktijk.”

– Nanne, UX-trainee

met deze studies kan je aan de slag als trainee

Ben jij gemotiveerd en zie je jezelf al helemaal zitten bij Goldfizh? Mooi! Dat is precies wat we zoeken in een trainee. Natuurlijk is een beetje achtergrondkennis van het vakgebied handig, maar het is absoluut geen must. Zolang je de juiste instelling hebt, leren we je de rest gewoon aan. Fijn toch? 

Hieronder een greep uit de studies waarmee mensen bij Goldfizh zijn begonnen:

 • Journalistiek;
 • Taal- en Cultuurstudies;
 • Neerlandistiek;
 • Communicatie;
 • Geschiedenis;
 • Antropologie;
 • (Commerciële) Economie;
 • Bedrijfskunde;
 • Food Innovation;
 • Creative Business;
 • CMD.

De invulling van de traineeship

Alles leren over marketing en communicatie? Top, dan is dit hét traineeship voor jou! In een half jaar leren wij je alles over marketing. Daarnaast kan je je specialiseren in UX-design, SEO-copywriting, digital marketing of conversation design. Zo begin je zelfverzekerd aan je carrière. 

Je start het traineeship in groepsverband. Samen met de andere trainees neem je deel aan cursussen en trainingen. Wel zo gezellig! En niet alleen samen, maar ook individueel is er alle ruimte om trainingen te volgen. Zo creëren we een traject dat perfect bij je past.

voor wie is dit traineeship? 

Afgestudeerd in de richting van marketing of communicatie, maar wil je nog wat extra specialiseren? Yessss, dan zijn we op zoek naar jou! Heb je geen passende of afgeronde opleiding? Ook dan kan dit traineeship perfect bij je passen. Wij geloven bij Goldfizh namelijk in kansen en gunnen dat iedereen!

waar kom je te werken? 

Je leert en werkt in ons prachtige kantoor in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Te midden van planten, een pingpongtafel en een heuse schommel! Wil je een keertje een andere setting? Geen probleem. Ga aan de slag bij de klant op kantoor, of ga lekker in de studio zitten! Het mag allemaal. 

Wat wij bieden?

Betaald krijgen om te leren; dat klinkt toch als dé droom? Tijdens het traineeship werk je vanaf dag één voor de tofste klanten, terwijl je daarnaast lekker blijft leren. En dat is niet het enige, een traineeship bij Goldfizh betekent ook: 

 • Een fijn startsalaris;
 • Trainingen in zowel soft skills als hard skills;
 • Samenwerken in een hecht en jong team (lees: teamborrels, etentjes en uitjes!);
 • Marketing, creatie, video of copy? Bij Goldfizh kan je alles leren!;
 • Veel kans op een vaste baan;
 • De vrijheid om je creativiteit te tonen;
 • De kans om mee te bouwen aan onze grote ambities! 

Denk jij nu: ‘Ik pas hier he-le-maal tussen?!’ 

Goldfizh?

Joehoe, dat zijn wij! Vanuit ons kantoor in de Werkspoorkathedraal in Utrecht creëren wij de tofste content en beste campagneplannen. Wij zijn van alle markten thuis: knallende video’s, webdesign, huisstijlen, SEO-teksten, advertising, campagnes, strategie: you name it!

Meer weten over Goldfizh? Hier lees je alles over ons! 

Open sollicitatie

Ben jij net als Goldfizh superveelzijdig en kan je geen keuze maken tussen de verschillende disciplines? Geen probleem! Stuur een open sollicitatie, dan kijken we samen welk team het beste bij je past. Ook als dat er meerdere zijn. Vul het formulier hieronder meteen in en wij nemen contact met je op!

Studentenbijbaan in Utrecht

Wij hebben ‘m voor je! Schrijf jij superleuk áltijd aan elkaar? Voel jij je als een (goud)vis in het water met Adobe-programma’s of vind je het maken van campagnes ge-wel-dig? Kom dan werken bij het tofste marketingbureau van Utrecht! Waarom? Omdat wij duizend keer meer bieden dan alleen een leuke bijbaan. 

Vul je cv alvast met een bijbaan waar je écht iets aan hebt. Want leren doe je nou eenmaal het beste in het werkveld. Zo weet je zeker dat je na je studie 1-0 voor staat. Zin om te scoren? Mooi! Check de vacatures hieronder, of stuur een open sollicitatie. 

Werken bij een marketingbureau

Kom jij het gezelligste team van Utrecht versterken? So-wie-so? Lekker! Dan kom je te werken in de dynamische wereld van het bureauleven. Jaa, je hoort het goed. Dit houdt in dat je voor veel verschillende opdrachtgevers werkt. Van a.s.r. tot Randstad; alles komt voorbij. 

Wat je voor al deze bedrijven precies gaat doen, hangt af van het type functie dat je wilt gaan beoefenen. Hieronder meer uitleg over de verschillende expertises binnen Goldfizh. Voel je je thuis bij meerdere afdelingen? Geen probleem! Wij doen niet aan hokjes. Geef het aan tijdens je sollicitatie en wij kijken met je mee naar de mogelijkheden. Samen fixen we het!

Bijbaan marketing

Meewerken aan de tofste campagnes? Dan zit je bij goed in de marketing! Hier worden de campagneplannen gesmeed. Moet er een product worden verkocht? Of kan de naamsbekendheid wel wat beter? They’re on it! Hier leer je alles over funnels en customer journeys. Wie weet zie jij jouw bedachte advertentie binnenkort wel schijnen op het bushokje waar je dagelijks langsfietst! 

Bijbaan communicatie/copywriter/content

Content maken, communiceren of copywriting is veel meer dan alleen een tekst schrijven. Bij Goldfizh zorg je er in deze discipline namelijk ook voor dat die vlotte teksten hoog terechtkomen in Google en schrijf je e-mails die mensen wel moeten openen. 

“Bij Goldfizh krijg ik de kans om veel te leren, fouten te maken én relevante werkervaring op te doen binnen een jong gemotiveerd team! En het is lekker flexibel, wat heel chill is naast studeren.”

– Maud (bijbaan copywriter) 

Bijbaan creatie

Zie jij jezelf als een heuse Adobe CC-guru, herken je met je ogen dicht nog het verschil tussen Arial en Helvetica én is whitespace je beste vriend? Dan voel je je zeker te weten thuis in ons designteam! Ontwikkel jezelf als young creative en leer van onze ervaren designers.

Bijbaan video

Altijd al willen weten hoe een greenscreen werkt? En lijkt op shoots gaan jou geweldig? In ons videoteam kan het allemaal! Als bijbaner in de videoproductie bedenk je de beste storyboards en help je mee tijdens de shoot. De kansen liggen voor het oprapen in dit creatieve team. Let’s go!

Bijbaan naast studie?

Bij Goldfizh hechten we waarde aan diversiteit; ook in studies. Wat je ook studeert, je kan bij ons terecht! Het enige wat je nodig hebt is een flinke dosis leergierigheid, ambitie en lef! Benieuwd naar de achtergrond van je toekomstige collega’s? Hieronder vind je een greep uit de studies: 

 • Journalistiek;
 • Taal- en Cultuurstudies;
 • Neerlandistiek;
 • Communicatie;
 • Geschiedenis;
 • Antropologie;
 • (Commerciële) Economie;
 • Bedrijfskunde;
 • Food Innovation;
 • Creative Business;
 • CMD.

Zo zie je maar: het maakt ons niks uit!

Wat wij bieden?

Geld. Natuurlijk. Waar heb je anders een bijbaan voor? Maar… dat is natuurlijk niet alles! Bij een bijbaan bij Goldfizh krijg je namelijk ook: 

 • Een topbedrijf op je cv voor in de toekomst;
 • Een flexibele week van minimaal 8 uur en maximaal ‘zoveel je wil’; 
 • Samenwerken in een hecht en jong team (lees: teamborrels, etentjes en uitjes!);
 • Marketing, creatie, video of copy? Bij Goldfizh kan je alles leren!;
 • De vrijheid om je creativiteit te tonen;
 • De kans om mee te bouwen aan onze grote ambities!

Al afgestudeerd? Dan ben je natuurlijk ook hartstikke welkom! Klik hier voor alle openstaande vacatures

Goldfizh?

Joehoe, dat zijn wij dus! Wij creëren de tofste campagnes, maken knallende video’s, designen websites, visualiseren huisstijlen, regelen advertising en tikken lekkere teksten waar Google wild van wordt. En dat alles vanuit ons gezellige kantoor in de Werkspoorkathedraal én onze vette greenscreenstudio in Utrecht.

Meer weten over Goldfizh? Hier lees je alles over ons! 

Open sollicitatie

Ben jij net als Goldfizh superveelzijdig en kan je geen keuze maken tussen de verschillende disciplines? Geen probleem! Stuur een open sollicitatie, dan kijken we samen welk team het beste bij je past. Ook als dat er meerdere zijn. Vul meteen het formulier hieronder in!

digital marketeer

Wil jij werken bij een creatief en digitaal marketingbureau met generatiegenoten aan de leukste projecten voor onder andere het UMC Utrecht, Randstada.s.r. Vitality en Tempo-Team? En ben jij strategisch, energiek en heb je lef? Dan hebben wij dé functie voor jou! 

Als digital marketeer kom je in #TeamMarketing! Hier werk je samen met de andere digital marketeers aan campagneplannen en rapportages. Zo leer je bij ons heel veel over campagne voeren, content creatie, advertenties inkopen en hoe je de klant adviseert. Sounds good?o

WIE WIJ ZOEKEN

Wij zoeken iemand die staat te popelen om te leren zwemmen in onze vissenkom. Ben jij niet bang om een flinke lading verantwoordelijkheid op je te nemen en word je enthousiast van klantcontact? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jij blijft op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen binnen het gebied van digital marketing en vertaalt dit door naar onze strategieën. Ben jij de (startende) energieke creatieveling die we zoeken? Let us know!

HOE ZIET EEN DAG ALS MARKETEER ERUIT?

Bij GoldfiZh ben je verantwoordelijk voor je eigen opdrachtgevers: van briefing en concept tot productie en evaluatie. Zo heb je de kans om een goed eindproduct neer te zetten waar de opdrachtgever van onder de indruk is! Wij leren je alles over advertentie-inkoop. Dit betekent dat jij wordt klaargestoomd om campagnes te bedenken met de klant, vervolgens in te kopen en tussentijds te optimaliseren. Oh, en de ene dag ben je met een campagneplan bezig en het andere moment zit je bij de klant om de resultaten te bespreken. Lekker afwisselend dus!

HET LEUKSTE AAN DEZE FUNCTIE:

“De veelzijdigheid van het werk en daarnaast het directe contact met klanten. Superleuk om zowel voor grote als kleine klanten te werken en samen met hun mooie campagnes op te zetten.”
– Tessa

“Zien dat wat je hebt bedacht werkt!”
– Bernadette

“Zoveel diverse opdrachtgevers! Het leukste vind ik als ik echt in een team kom te zitten bij de opdrachtgever. Dan kan je echt het verschil maken doordat je wordt aangevuld door de experts daar!”
– Jeske

GOLDFIZH?

Dat zijn wij dus! Wij fixen dingen, geven kleur aan de online aanwezigheid van organisaties en draaien hele toffe marketingcampagnes voor veel verschillende klanten. En een beetje snel graag! Wij creëren campagnes, maken video’s, designen websites, visualiseren huisstijlen, tikken teksten en regelen advertising op een manier waar Google heel erg blij van wordt.

Good to know: bij GoldfiZh werken jonge digital talenten en ervaren marketingspecialisten samen. Hierbij wordt de kennis en ervaring van de specialisten gecombineerd met jouw frisse blik en online denken. Zo kunnen we elkaar goed aanvullen en blijven van elkaar leren! En dat allemaal vanuit de flitsende Werkspoorkathedraal inclusief pingpongtafel, voetbaltafel, een bar van 6 meter en inspirational fridays.

→ Check dit als je meer over GoldfiZh wilt weten.

Jij:

 • wilt graag leren hoe toffe marketingcampagnes worden opgezet
 • ziet het woord doorgroeimogelijkheid als een kans die je wel móet pakken
 • hebt tijdens jouw toffe marketingstage(s) al ervaring opgedaan met digital marketing dus je kent de basis van advertentie inkoop en data-analyse.
 • hebt lef en bent niet bang om het gezicht voor klanten te zijn
 • bent altijd op de hoogte van de nieuwste digital marketing ontwikkelingen
 • bent erg leergierig en houdt van veel verantwoordelijkheden
 • bent een geboren projectmanager en houdt ervan om alles in goede banen te leiden
 • hebt basiskennis van Facebook Business Manager, Google Adwords, Google Analytics en wordt blij van het idee dat je er nóg meer over kunt leren
 • hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.

Wat krijg je van ons?

 • Een lekker salaris;
 • Een hecht en jong team (lees: teamborrels, etentjes en uitjes!);
 • Een fijne plek in onze gezellige vissenkom;
 • Vakinhoudelijke trainingen van experts, teamtrainingen en trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een interne coach die je helpt bij je loopbaanontwikkeling en het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan;
 • Een lidmaatschap bij a.s.r. Vitality waarmee je leuke cadeau’s verdient door te bewegen; 
 • Wekelijks sporten met personal trainer Marloes en je collega’s;
 • Sportieve uitjes en challenges;
 • Een ‘work hard, play hard’-mentaliteit;
 • De ruimte om je eigen creativiteit en skills te laten zien;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Zin om samen met ons mooie projecten op te zetten? Stuur ons dan hieronder een berichtje met jouw cv en een motivatiebrief. Wees lekker creatief en show us what you’ve got!

dit worden jouw nieuwe collega’s bij #teammarketing

online marketeer

Wil jij bij een creatief en digitaal marketingbureau werken aan de leukste projecten voor onder andere het UMC Utrecht, Arts & Zorg, Randstad, a.s.r. Vitality en Tempo-Team? En ben jij strategisch, energiek en heb je lef? Dan is online marketeer dé functie voor jou! 

Als online marketeer kom je in #TeamMarketing! Hier werk je met meerdere fizhjes aan toffe campagneplannen en weet je de resultaten moeiteloos om te zetten tot leesbare rapportages. Heb jij tot 3 jaar ervaring in de digitale marketingwereld en kan jij niet wachten om jezelf te ontwikkelen bij een jong, creatief en digitaal marketingbureau? Top! Lees dan even verder!

Wie wij zoeken

Jij vraagt en luistert naar de behoeften van onze opdrachtgevers. Proactief meedenken zit in je DNA. En dat niet alleen, je bent ook lekker leergierig en wil maar al te graag  weten wat de nieuwe ontwikkelingen binnen het gebied van digital marketing zijn. En die gaan snel kunnen we je vertellen! 

Verder heb je graag alle touwtjes in handen en snap je hoe je een project moet runnen en uitvoeren. Je hebt projectmanagement skills en wordt heel blij van het contact met klanten. Denk jij JA dit ben ik? Dan ben jij misschien wel de nieuwe vis die we zoeken!

Hoe ziet een dag als online marketeer eruit?

Bij Goldfizh ben je verantwoordelijk voor je eigen opdrachtgevers: van briefing en concept tot productie en evaluatie. Zo heb je de kans om een goed eindproduct neer te zetten waar de opdrachtgever van onder de indruk is! Jij bent als online marketeer hét schakelpunt tussen onze klanten en #TeamCopy, #TeamVideo en #TeamCreatie. De ene dag ben je met een campagneplan bezig en het andere moment zit je bij de klant om de resultaten te bespreken.

Jij:

 • Weet hoe je campagneplannen opstelt en deze doorvertaalt naar concrete acties 
 • Kan projecten en specialisten aansturen (denk aan SEA, SEO, contentcreatie) en bent niet op je mondje gevallen
 • Krijgt energie van het maken en besturen van campagnes
 • Vindt het een uitdaging om ook op projectbasis bij klanten ‘op locatie’ te werken
 • Hebt lef en bent niet bang om het gezicht van Goldfizh te zijn voor onze klanten
 • Vindt het leuk om data te analyseren en rapportages te maken van campagnes
 • Hebt ervaring met advertentie-inkoop in tools als Facebook Business Manager en Google Adwords
 • Bent een echte duizendpoot maar houdt de focus op sterke output en goede resultaten voor de opdrachtgever
 • Denkt in kansen! Zoals wij altijd zeggen: ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’
 • Bent maximaal 3 jaar werkzaam in de online marketing
 • Hebt minimaal hbo werk- en denkniveau

Wat krijg je van ons?

 • Een fijn salaris
 • Een hecht en jong team (met hele gezellige teamborrels en -uitjes)
 • Verantwoordelijkheid voor mooie campagnes van de opdrachtgever met ruimte om je eigen creativiteit en skills te tonen
 • Samenwerkingen met ervaren marketingspecialisten die jou verder helpen
 • Vakinhoudelijke trainingen van experts, teamtrainingen en trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling
 • Een interne coach die je helpt bij je loopbaanontwikkeling en het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan
 • Een lidmaatschap bij a.s.r. Vitality waarmee je leuke cadeau’s verdient door te bewegen 
 • Wekelijks sporten met personal trainer Marloes en je collega’s
 • Sportieve uitjes en challenges
 • Een ‘work hard, play hard’-mentaliteit
 • Ruimte voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheden
 • De kans om mee te bouwen aan een bureau met een grote ambitie

Het leukste aan deze functie:

“De veelzijdigheid van het werk en daarnaast het directe contact met klanten. Superleuk om zowel voor grote als kleine klanten te werken en samen met hun mooie campagnes op te zetten.”
– Tessa

“Zien dat wat je hebt bedacht werkt!”
– Bernadette

“Zoveel diverse opdrachtgevers! Het leukste vind ik als ik echt in een team kom te zitten bij de opdrachtgever. Dan kan je echt het verschil maken doordat je wordt aangevuld door de experts daar!”
– Jeske

GOLDFIZH?

Dat zijn wij dus! Wij fixen dingen, geven kleur aan de online aanwezigheid van organisaties en draaien hele toffe marketingcampagnes voor veel verschillende klanten. En een beetje snel graag! Wij creëren campagnes, maken video’s, designen websites, visualiseren huisstijlen, tikken teksten en regelen advertising op een manier waar Google heel erg blij van wordt. 

Good to know: bij Goldfizh werken jonge digital talenten en ervaren marketingspecialisten samen. Hierbij wordt de kennis en ervaring van de specialisten gecombineerd met jouw frisse blik en online denken. Zo kunnen we elkaar goed aanvullen en blijven van elkaar leren! En dat allemaal vanuit de flitsende Werkspoorkathedraal inclusief pingpongtafel, voetbaltafel, een bar van 6 meter en inspirational fridays.

→ Check dit als je meer over Goldfizh wilt weten.

Zin om samen met ons mooie projecten op te zetten? Stuur ons dan hieronder een berichtje met jouw cv en een motivatiebrief. Wees lekker creatief en show us what you’ve got!

Dit worden jouw nieuwe collega’s bij #TeamMarketing

traineeship online marketing

Ben jij een starter en kan je niet wachten om als online marketing professional aan de slag te gaan? Het digitale marketingvak is breed, uitdagend en verandert constant. Dus: hoe stoom je jezelf nu in korte tijd klaar om als allround digital marketeer aan de slag te gaan? Met het traineeship online marketing! Als trainee dompelen wij je in 6 maanden helemaal onder in de online marketingwereld. Je gaat leren en doen tegelijk. Jezelf ontwikkelen bij een creatief en digitaal marketingbureau met generatiegenoten? JA?! Top! Lees dan snel verder.

Wie wij zoeken

Je bent analytisch, energiek en hebt lef! Als online marketing trainee werk je een half jaar aan je skillset en je persoonlijke ontwikkeling. Leren en doen staan centraal. Wij stomen je klaar als echte online marketeer en leren je alles wat je tijdens je studie hebt gemist. Wat we van jou verwachten? Je denkt in kansen, bent een aanpakker en hebt een ontzettende drive om te leren. Zoals wij altijd zeggen: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’

Hoe ziet een dag als online marketing trainee eruit?

Als trainee kom je in #TeamMarketing! In een half jaar verbreden we je kennis van digitale marketing: van social advertising tot SEO & van interim en projectmanagement tot strategie en planning. We showen jou alle aspecten van het marketingvak. Marketeers zijn de linking pin tussen onze klanten en #TeamCopy, #TeamVideo en #TeamCreatie. De ene dag ben je met een campagneplan bezig en het andere moment zit je bij de klant om de resultaten te bespreken.

Jij

 • Bent starter;
 • Hebt een afgeronde hbo- of wo-studie;
 • Hebt lef en houdt van aanpakken;
 • Denkt in kansen!;
 • Wordt blij van alles wat met online marketing te maken heeft;
 • Bent een half jaar beschikbaar om fulltime het traineeship online marketing te volgen.

Dit krijg je van ons

 • Een fijne vergoeding;
 • Een hecht en jong team (lees: teamborrels, etentjes en uitjes!);
 • Grote kans op een baan als digital marketeer bij Goldfizh;
 • Meewerken aan mooie campagnes en projecten bij toffe klanten;
 • Leren van ervaren marketingspecialisten;
 • Training, coaching en begeleiding waardoor je je snel ontwikkelt;
 • De ruimte om je eigen creativiteit en skills te tonen.

Zin om samen met ons te werken aan je ontwikkeling? Stuur dan hieronder een berichtje met jouw CV, portfolio & motivatie. Zien wij een match? Dan kan het snel gaan.

Goldfizh?

Dat zijn wij dus! Wij fixen dingen, geven kleur aan de online aanwezigheid van organisaties en draaien hele toffe marketingcampagnes voor veel verschillende klanten. En een beetje snel graag! Wij creëren campagnes, maken video’s, designen websites, visualiseren huisstijlen, tikken teksten en regelen advertising op een manier waar Google heel erg blij van wordt. 

Good to know: bij Goldfizh werken jonge digital talenten en ervaren marketingspecialisten samen. Hierbij wordt de kennis en ervaring van de specialisten gecombineerd met jouw frisse blik en online denken. Zo kunnen we elkaar goed aanvullen en blijven van elkaar leren! En dat allemaal vanuit de flitsende Werkspoorkathedraal inclusief pingpongtafel, voetbaltafel, een bar van 6 meter en Inspirational Fridays.

→ Check dit als je meer over Goldfizh wilt weten.

De vervolgstappen

Je hebt gesolliciteerd en nu?

 • Wij bekijken je cv en motivatie en geven een reactie;
 • Eerste kennismaking: we nodigen je uit voor een gesprek met twee van onze collega’s om elkaar beter te leren kennen; 
 • Zijn we beide nog steeds enthousiast dan vragen we je een korte digitale opdracht te maken en mee te nemen naar je tweede kennismaking;
 • Tweede gesprek: tijdens je tweede gesprek presenteer je met ons je uitwerking van de opdracht;

Nog steeds blij? Het is een match! We doen je een aanbod. Is die akkoord? Dan gaan we alles in orde maken voor jouw start bij Goldfizh.

Dit worden jouw nieuwe collega’s bij #TeamMarketing

paid media specialist

Net afgestudeerd en zin om te knallen in de online marketing? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Paid Media Specialist! Enthousiast geworden? Lees dan snel verder. 

Onze paidmediaspecialisten weten alles van online adverteren en inkoop. Wat je dan doet? Denk aan het inregelen en uitzetten van SEA- en socialmediacampagnes. Ook weet (of leer) je alles over Programmatic Buying en ben je als een vis in het water met Google Analytics.

Want al die campagnes die je uitzet, ga je natuurlijk wel monitoren (én aanscherpen)!

Als Paid Media Specialist ben je namelijk verantwoordelijk voor het inrichten en verhogen van het rendement op de campagnes van onze klanten. Je ondersteunt onze klanten dus met het behalen van hun groeidoelstellingen. Dit doe je door te managen, updaten en optimaliseren.

Hierdoor kom je in aanraking met alle onderdelen van online marketing aan en adviseert hierover. We zoeken een collega die van online marketing houdt en zelfstandig een bijdrage levert aan het rendement van onze klanten én aan ons team.

Wat doe je als Paid Media Specialist?

 • Maken van inkoop- en mediaplannen
 • Inrichten, beheren en optimaliseren van Social Media campagnes;
 • Inrichten, beheren en optimaliseren van SEA campagnes;
 • Inrichten, beheren en optimaliseren van Display campagnes;
 • Inrichten, beheren en optimaliseren van YouTube campagnes;
 • Het maken van inhoudelijke rapportages van campagnes
 • Het interpreteren van Google Ads en Analytics data om SEA & social campagnes te verbeteren;
 • Het monitoren van budgetten en bewaken van doelstellingen
 • Het uitvoeren van A/B testen;
 • Analyseren van zoekgedrag van doelgroepen en maken van zoekwoordrapportages;
 • Doelgroep definiëren voor specifieke klanten.

Wat moet je hebben als Paid Media Specialist?

 • Werkervaring verplicht, relevante ervaring is pré
 • HBO of WO werk- en denkniveau in de marketing- en/of communicatiebranche
 • Analytisch- en communicatief ben je sterk
 • Je hebt interesse in Social advertising (Facebook & LinkedIn)/Google Ads/GDN,/YouTube ads
 • Je begrijpt welke data je moet verzamelen en kan deze verwerken tot een sterke strategie
 • Je wilt jezelf ontwikkelen tot een ‘digital specialist’
 • Ervaring in testen en optimaliseren van campagnes
 • Je houdt ervan om nieuwe dingen te leren
 • Data schrikt jou niet af om creatief te zijn
 • Je werkt erg gestructureerd en bent zeer accuraat
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is pre
 • En je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar

Wat krijg je van ons?

 • Een fijn salaris
 • Een hecht en jong team (met hele gezellige teamborrels en -uitjes)
 • Verantwoordelijkheid voor mooie campagnes van de opdrachtgever met ruimte om je eigen creativiteit en skills te tonen
 • Samenwerkingen met ervaren marketingspecialisten die jou verder helpen
 • Vakinhoudelijke trainingen van experts, teamtrainingen en trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling
 • Een interne coach die je helpt bij je loopbaanontwikkeling en het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan
 • Een lidmaatschap bij a.s.r. Vitality waarmee je leuke cadeau’s verdient door te bewegen 
 • Wekelijks sporten met personal trainer Marloes en je collega’s
 • Sportieve uitjes en challenges
 • Een ‘work hard, play hard’-mentaliteit
 • Ruimte voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheden
 • De kans om mee te bouwen aan een bureau met een grote ambitie

Zin om samen met ons mooie projecten op te zetten? Stuur ons dan hieronder een berichtje met jouw cv en een motivatiebrief. Wees lekker creatief en show us what you’ve got!

See you soon!

Vragen? Neem contact op met Imke of vul het formulier hieronder in!

Dit worden jouw nieuwe collega’s bij #TeamMarketing

content marketeer

Wil jij werken aan de tofste projecten voor UMC Utrecht, Randstad, a.s.r. Vitality en Tempo-Team? Als content marketeer werk je aan de lekkerste teksten, campagneplannen en contentstrategieën. Heb jij minimaal 2 jaar ervaring met contentmanagement, schrijven, communicatie, social media of contentmarketing? En kan jij niet wachten om jezelf te ontwikkelen bij een jong en creatief marketingbureau? Top! Lees dan snel verder.

wie wij zoeken

Jij hebt een brede kijk op content, bent een echte aanpakker, dolenthousiast en positief ingesteld. Jij luistert naar de wensen van opdrachtgevers en gaat daarmee aan de slag. Jij krijgt energie van samen mooie dingen maken. Ook denk je proactief mee om tot een tof eindproduct te komen. Denk jij JA dit ben ik? Dan ben jij misschien wel de vis die we zoeken!

hoe ziet een dag als content marketeer eruit?

Afhankelijk van je skills kan jij alle kanten op! Van een contentstrategie opstellen tot een reeks SEO-blogs schrijven. Of misschien adviseer jij de klant wel om te starten met Pinterest. Als content marketeer ben jij dagelijks met content bezig en weet welk kanaal je wanneer in moet zetten en wat voor soort content daar het best bij past! Op het ene moment schrijf je social ad copy en op het andere moment werk je een campagneplan uit.

jij:

 • Bent enthousiast, positief en creatief;
 • Hebt lef en denkt altijd een stapje verder hoe je content in kan zetten;
 • Snapt marketing en vindt het leuk om mee te denken over campagnes;
 • Bent een echte interpunctieheld en haalt zonder spelfouten de deadline;
 • Kent alle zoekmachines en socialmediakanalen;
 • Luistert naar de wensen van klanten en komt zelf ook met ideeën;
 • Bent kritisch over eigen werk en dat van anderen;
 • Hebt minimaal 2 jaar ervaring met contentmarketing, social media, schrijven of communicatie;
 • Hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Bent bereid om ook als interimmer bij onze klanten te werken.

dit krijg je van ons!

 • Een fijn salaris;
 • Een hecht en jong team (lees: teamborrels, etentjes en uitjes!);
 • Verantwoordelijkheid voor mooie projecten van de opdrachtgever;
 • Samenwerken met ervaren marketingspecialisten;
 • Vakinhoudelijke trainingen van experts, teamtrainingen en trainingen gericht op je persoonlijke ontwEen lekker salaris;
 • Een hecht en jong team (lees: teamborrels, etentjes en uitjes!);
 • Een fijne plek in onze gezellige vissenkom;
 • Vakinhoudelijke trainingen van experts, teamtrainingen en trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een interne coach die je helpt bij je loopbaanontwikkeling en het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan;
 • Een lidmaatschap bij a.s.r. Vitality waarmee je leuke cadeau’s verdient door te bewegen; 
 • Wekelijks sporten met personal trainer Marloes en je collega’s;
 • Sportieve uitjes en challenges;
 • Een ‘work hard, play hard’-mentaliteit;
 • De ruimte om je eigen creativiteit en skills te laten zien;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

het leukste aan deze functie:

“De veelzijdigheid! Ik vind het heel leuk om naast marketing ook echt betrokken te zijn bij het schrijven van creatieve en SEO-proof teksten. Geen dag is hetzelfde en daar leer je ontzettend veel van!”

– Anique

“Diversiteit. Geen enkele dag is hetzelfde. Creatie, copy, marketing, als content marketeer doe je het allemaal. Juist door de combinatie hiervan heb ik ontzettend veel plezier in mijn functie!”

– Julia

goldfizh?

Dat zijn wij dus! Een combinatie van ervaren marketingspecialisten en jonge digitale talenten. Wij fixen dingen, geven kleur aan de online aanwezigheid van organisaties en draaien hele toffe marketingcampagnes. En een beetje snel graag!

Samen met the new generation (jij dus!) creëren we campagnes, maken we knallende video’s, designen we websites, visualiseren we huisstijlen, regelen we advertising en tikken we vlotte teksten waar Google blij van wordt. En dat allemaal vanuit de toffe Werkspoorkathedraal, inclusief pingpongtafel, voetbaltafel, 6-meter lange bar en Inspirational Fridays (lees: vrijmibo’s)!

→ Check dit als je meer over Goldfizh wilt weten.

Zin om samen met ons mooie projecten op te zetten? Stuur ons dan hieronder een berichtje met jouw cv, een motivatiebrief en voorbeelden van eigen werk. Wees lekker creatief en show us what you’ve got! Dat moet voor jou als content marketeer een eitje zijn. 😉

Dit worden jouw nieuwe collega’s bij #TeamMarketing

bijbaan marketing en communicatie

Bijverdienen én leren in de marketing en communicatie! 

Doe jij iets met taal? En wil jij je cv alvast vullen? Laat dat horecabaantje lekker voor wat het is en kom werken bij ons marketingbureau in Utrecht! Wij zoeken een parttime tekstschrijver die naast de studie zo’n 8 à 12 uur beschikbaar is. Van korte tot lange teksten: jij bouwt gewoon mee aan fantastische merken, zoals UMC Utrecht, Randstad, a.s.r. Vitality en Tempo-Team!

In het kort: 

 • Communicatieopleiding, journalistiek of taalstudie;
 • Veel afwisseling in je (schrijf)werk; 
 • Werken in een jong team;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden!

hoe ziet een dag als tekstschrijver eruit?

Bij ons werk je met meerdere toppers aan de lekkerste teksten, social copy, nieuwsbrieven, campagneplannen of contentstrategieën. Jij typt elke dag weer iets anders!  

Catchy naam? On it! Sprekende metafoor? Got it! Leuke woordgrap? Check! Als copywriter ben je de ene dag bezig met een monsterblog en het andere moment schrijf je een script voor een nieuwe explainer. 

wat verwachten wij van een parttime tekstschrijver? 

 • Je volgt een communicatieopleiding, taalstudie of journalistiek (hbo of wo);
 • Je bent een interpunctieheld die zonder spelfouten de deadline haalt;
 • Je bent minimaal 8 à 12 uur per week beschikbaar;
 • Je werkt graag in teamverband aan projecten;
 • Je werkt het liefst op kantoor;
 • De volgende eigenschappen:
  • Lef. Jij durft in het diepe te springen, te vallen en samen met ons weer op te staan. 
  • Frisse blik. Jij denkt verder dan de opdracht, zit vol nieuwe ideeën en komt met verbeteringen.  
  • Verantwoordelijkheid. Jij pakt de regie over je werk. Alleen zo blijf je groeien. 
  • Enthousiasme! Jij hebt zin om alles te geven. Veel te leren, jezelf te ontwikkelen en te groeien tot de allerbeste copywriter! 

dit krijg je van ons!

 • Geld; 
 • De kans om een goed cv op te bouwen;
 • Een hecht en jong team (lees: teamborrels, etentjes en uitjes!);
 • De vrijheid om je creativiteit te tonen;
 • De kans om mee te bouwen aan onze grote ambities!

goldfizh?

Dat zijn wij dus! Een combinatie van ervaren marketingspecialisten en jonge digitale talenten. Wij fixen dingen, geven kleur aan de online aanwezigheid van organisaties en draaien hele toffe marketingcampagnes. 

Samen met the new generation (jij dus!) creëren we campagnes, maken we knallende video’s, designen we websites, visualiseren we huisstijlen, regelen we advertising en tikken we vlotte teksten waar Google blij van wordt. En dat allemaal vanuit de toffe Werkspoorkathedraal in Utrecht. Ons superfijne kantoor met pingpongtafel, voetbaltafel, schommel, 6-meter lange bar en Inspirational Fridays (lees: vrijmibo’s)! En nee, geen vissenkom. 😉

Meer weten over Goldfizh? Hier lees je alles about us! 

het leukste aan deze functie:

“Klanten kunnen verrassen en blij maken met originele teksten!” – Fleur

Elke dag is anders (cliché wow). Maar het is zo! Ik vind het heel leuk om elke keer weer een andere tone of voice en schrijfstijl onder de knie te krijgen.” – Marike

“De veelzijdigheid! Met fantastische creatievelingen, denkers en doeners mogen samenwerken aan verschillende projecten.” – Annebel

dit worden jouw nieuwe collega’s bij #teamcopy

solliciteer! 

Zin om lekker bij te verdienen naast je studie en tegelijkertijd al een cv op te bouwen? Stuur ons dan hieronder een berichtje met jouw cv en een motivatiebrief in een lekkere schrijfstijl. Nodigen we je uit? Dan volgt een kennismaking met 2 collega’s en wanneer je door bent naar de tweede ronde, vragen we je een schrijfopdracht te maken. Gerockt!? Dan ben je bij-na binnen!