Studentenbijbaan in Utrecht

Wij hebben ‘m voor je! Schrijf jij superleuk áltijd aan elkaar? Voel jij je als een (goud)vis in het water met Adobe-programma’s of vind je het maken van campagnes ge-wel-dig? Kom dan werken bij het tofste marketingbureau van Utrecht! Waarom? Omdat wij duizend keer meer bieden dan alleen een leuke bijbaan. 

Vul je cv alvast met een bijbaan waar je écht iets aan hebt. Want leren doe je nou eenmaal het beste in het werkveld. Zo weet je zeker dat je na je studie 1-0 voor staat. Zin om te scoren? Mooi! Check de vacatures hieronder, of stuur een open sollicitatie. 

Werken bij een marketingbureau

Kom jij het gezelligste team van Utrecht versterken? So-wie-so? Lekker! Dan kom je te werken in de dynamische wereld van het bureauleven. Jaa, je hoort het goed. Dit houdt in dat je voor veel verschillende opdrachtgevers werkt. Van a.s.r. tot Randstad; alles komt voorbij. 

Wat je voor al deze bedrijven precies gaat doen, hangt af van het type functie dat je wilt gaan beoefenen. Hieronder meer uitleg over de verschillende expertises binnen Goldfizh. Voel je je thuis bij meerdere afdelingen? Geen probleem! Wij doen niet aan hokjes. Geef het aan tijdens je sollicitatie en wij kijken met je mee naar de mogelijkheden. Samen fixen we het!

Bijbaan marketing

Meewerken aan de tofste campagnes? Dan zit je bij goed in de marketing! Hier worden de campagneplannen gesmeed. Moet er een product worden verkocht? Of kan de naamsbekendheid wel wat beter? They’re on it! Hier leer je alles over funnels en customer journeys. Wie weet zie jij jouw bedachte advertentie binnenkort wel schijnen op het bushokje waar je dagelijks langsfietst! 

Bijbaan communicatie/copywriter/content

Content maken, communiceren of copywriting is veel meer dan alleen een tekst schrijven. Bij Goldfizh zorg je er in deze discipline namelijk ook voor dat die vlotte teksten hoog terechtkomen in Google en schrijf je e-mails die mensen wel moeten openen. 

“Bij Goldfizh krijg ik de kans om veel te leren, fouten te maken én relevante werkervaring op te doen binnen een jong gemotiveerd team! En het is lekker flexibel, wat heel chill is naast studeren.”

– Maud (bijbaan copywriter) 

Bijbaan creatie

Zie jij jezelf als een heuse Adobe CC-guru, herken je met je ogen dicht nog het verschil tussen Arial en Helvetica én is whitespace je beste vriend? Dan voel je je zeker te weten thuis in ons designteam! Ontwikkel jezelf als young creative en leer van onze ervaren designers.

Bijbaan video

Altijd al willen weten hoe een greenscreen werkt? En lijkt op shoots gaan jou geweldig? In ons videoteam kan het allemaal! Als bijbaner in de videoproductie bedenk je de beste storyboards en help je mee tijdens de shoot. De kansen liggen voor het oprapen in dit creatieve team. Let’s go!

Bijbaan naast studie?

Bij Goldfizh hechten we waarde aan diversiteit; ook in studies. Wat je ook studeert, je kan bij ons terecht! Het enige wat je nodig hebt is een flinke dosis leergierigheid, ambitie en lef! Benieuwd naar de achtergrond van je toekomstige collega’s? Hieronder vind je een greep uit de studies: 

 • Journalistiek;
 • Taal- en Cultuurstudies;
 • Neerlandistiek;
 • Communicatie;
 • Geschiedenis;
 • Antropologie;
 • (Commerciële) Economie;
 • Bedrijfskunde;
 • Food Innovation;
 • Creative Business;
 • CMD.

Zo zie je maar: het maakt ons niks uit!

Wat wij bieden?

Geld. Natuurlijk. Waar heb je anders een bijbaan voor? Maar… dat is natuurlijk niet alles! Bij een bijbaan bij Goldfizh krijg je namelijk ook: 

 • Een topbedrijf op je cv voor in de toekomst;
 • Een flexibele week van minimaal 8 uur en maximaal ‘zoveel je wil’; 
 • Samenwerken in een hecht en jong team (lees: teamborrels, etentjes en uitjes!);
 • Marketing, creatie, video of copy? Bij Goldfizh kan je alles leren!;
 • De vrijheid om je creativiteit te tonen;
 • De kans om mee te bouwen aan onze grote ambities!

Al afgestudeerd? Dan ben je natuurlijk ook hartstikke welkom! Klik hier voor alle openstaande vacatures

Goldfizh?

Joehoe, dat zijn wij dus! Wij creëren de tofste campagnes, maken knallende video’s, designen websites, visualiseren huisstijlen, regelen advertising en tikken lekkere teksten waar Google wild van wordt. En dat alles vanuit ons gezellige kantoor in de Werkspoorkathedraal én onze vette greenscreenstudio in Utrecht.

Meer weten over Goldfizh? Hier lees je alles over ons! 

Open sollicitatie

Ben jij net als Goldfizh superveelzijdig en kan je geen keuze maken tussen de verschillende disciplines? Geen probleem! Stuur een open sollicitatie, dan kijken we samen welk team het beste bij je past. Ook als dat er meerdere zijn. Vul meteen het formulier hieronder in!

traineeship UX/UI designer

Ben jij net afgestudeerd en kan je niet wachten om als UX/UI designer aan de slag te gaan? Wil jij met users in gesprek om behoeftes en frustraties te achterhalen, customer journeys vertalen in UX flows én deze omzetten in gebruiksvriendelijke designs? Dan zit je hier goed! Als trainee UX/UI designer dompelen wij je in 6 maanden helemaal onder in de wereld van UX/UI design en online marketing, zodat jij leert hoe je de gebruikers een optimale beleving geeft. Leren en doen tegelijk, jezelf ontwikkelen en direct aan de slag voor opdrachtgevers bij een creatief en digitaal marketingbureau in Utrecht. Lijkt dat je wat? Top! Lees dan snel verder.

hoe ziet een dag als trainee UX/UI designer eruit?

Als trainee UX/UI design werk je samen met visual designers en andere UX/UI designers aan prototypes, wireframes en webdesigns voor websites en (web-)applicaties. We showen jou alle aspecten van het UX/UI vak. We nemen je mee bij de verschillende stakeholders, bouwen design systems met pixelperfect componenten en ontwerpen interfaces voor websites, apps en portals. De ene dag test je verschillende iteraties van een product en de volgende dag werk je aan UX-copy om de usability te verbeteren.

wat verwachten wij van een trainee UX/UI designer?

 • Basiskennis Adobe Creative Suite;
 • Figma is een plus;
 • Je wordt blij van responsive design, usability testing en interaction design;
 • Je denkt in kansen;
 • Een afgeronde hbo- of wo-studie met maximaal 2 jaar werkervaring;
 • Je houdt ervan om in teamverband aan projecten te werken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • De volgende eigenschappen:
  • Lef. Jij durft in het diepe te springen, te vallen en samen met ons weer op te staan. 
  • Frisse blik. Jij denkt verder dan de opdracht, zit vol nieuwe ideeën en komt met verbeteringen.  
  • Verantwoordelijkheid. Jij pakt de regie over je werk. Alleen zo blijf je groeien. 
  • Enthousiasme! Jij hebt zin om alles te geven. Veel te leren, jezelf te ontwikkelen en uit te groeien tot de beste UX/UI designer!

dit krijg je van ons!

 • Een lekker salaris; 
 • Een hecht en jong team (lees: teamborrels, etentjes en uitjes!);
 • Samenwerken met ervaren marketingspecialisten;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
 • Meewerken aan mooie UX/UI projecten bij toffe klanten;
 • De vrijheid om je creativiteit te tonen;
 • Training, coaching en begeleiding waardoor je je snel ontwikkelt;
 • Wekelijkse bootcamp in de buurt van het kantoor;
 • De kans om mee te bouwen aan onze grote ambities!

goldfizh?

Dat zijn wij dus! Een combinatie van ervaren marketingspecialisten en jonge digitale talenten. Wij fixen dingen, geven kleur aan de online aanwezigheid van organisaties en draaien hele toffe marketingcampagnes. 

Samen met the new generation (jij dus!) creëren we campagnes, maken we knallende video’s, designen we websites, visualiseren we huisstijlen, regelen we advertising en tikken we vlotte teksten waar Google blij van wordt. En dat allemaal vanuit de toffe Werkspoorkathedraal in Utrecht. Ons superfijne kantoor met pingpongtafel, voetbaltafel, schommel, 6-meter lange bar en Inspirational Fridays (lees: vrijmibo’s)! En nee, geen vissenkom. 😉

Meer weten over Goldfizh? Hier lees alles about us!

solliciteer!

Zin om samen met ons mooie projecten op te zetten? Stuur ons dan hieronder een berichtje met jouw portfolio, cv en motivatiebrief. Wees lekker creatief en show us what you’ve got!

visual designer

Designtalent opgelet! Weet jij als geen ander hoe je het DNA van onze klanten vertaalt in sterke huisstijlen? Hoe jij alle ogen trekt naar jouw kick-ass advertenties? Hoe je onze klanten verrast met creatieve campagnes? Of hoe je de design-brug slaat tussen UI en UX om te gekke websites te ontwerpen? Dan zoeken wij jou!

Over Goldfizh

Dat zijn wij dus! Een jonge gup in de digitale vijver. Wij fixen dingen, geven kleur aan de online aanwezigheid van organisaties en draaien hele toffe marketingcampagnes. En een beetje snel graag! Wij zien dat de meeste organisaties en bureaus veel te veel lullen en te weinig opleveren. Tijd voor actie dus! Samen met the new generation (jij dus!) creëren we campagnes, visualiseren we huisstijlen, maken we toffe video’s, ontwikkelen we websites, tikken we teksten en en regelen we advertising op een manier waar Google ontzettend blij van wordt.

Bij Goldfizh werken jonge digital talenten en ervaren marketingspecialisten samen. Hierbij wordt de kennis en ervaring van de specialisten gecombineerd met jouw frisse blik en online denken. Zo kunnen we elkaar goed aanvullen en van elkaar leren!

En nu zoeken we jou…

We komen namelijk designerhandjes tekort! Wie we zoeken? In het kort: Een breed georiënteerde FIZHual designer (snap je, snap je?) die in een handomdraai de vetste ontwerpen maakt.

Je hebt tijdens je werk en opleiding al van verschillende design-onderdelen geproefd en maakt moeiteloos grafische uitingen zoals huisstijlen, social media ads, drukwerk en websites. Verder snap je hoe marketing werkt en verras je de klant met creatieve oplossingen.

Dat doen we voor hele leuke klanten zoals het UMC Utrecht, De Amersfoortse Verzekeringen, a.s.r., Randstad, ENGIE en Tempo Team vanuit ons hele vette kantoor (mét ping-pong tafel en 6 meter lange bar) in de Werkspoorkathedraal!

Wat verwachten wij van een visual designer?

 • 1 – 3 jaar werkervaring;
 • een hbo-opleiding richting multimediadesign, CMD, digital design, webdesign of kunstacademie afgerond. Of iets anders, natuurlijk;
 • een (online) portfolio,
 •  je hebt ervaring met de ontwikkeling van nieuwe (huis- & campagne) stijlen & logo’s;
 • vloeiend Nederlands;
 • ervaring met Adobe programma’s, Sketch en Figma (héél graag!);
 • de volgende eigenschappen: enthousiast, assertief, niet bang om fouten te maken en een vlotte babbel;
 • ervaring in motion design is zeker welkom!

en dit krijg je van ons!

 • Een lekker salaris;
 • Een hecht en jong team (lees: teamborrels, etentjes en uitjes!);
 • Een fijne plek in onze gezellige vissenkom;
 • Vakinhoudelijke trainingen van experts, teamtrainingen en trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een interne coach die je helpt bij je loopbaanontwikkeling en het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan;
 • Een lidmaatschap bij a.s.r. Vitality waarmee je leuke cadeau’s verdient door te bewegen; 
 • Wekelijks sporten met personal trainer Marloes en je collega’s;
 • Sportieve uitjes en challenges;
 • Een ‘work hard, play hard’-mentaliteit;
 • De ruimte om je eigen creativiteit en skills te laten zien;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Zin om samen met ons mooie projecten op te zetten? Stuur dan hieronder een berichtje met jouw CV, portfolio & motivatie. Zien wij een match? Dan kan het snel gaan. En check dit als je meer over Goldfizh wilt weten.