23

juni

Goldfizh Live: web 3.0, content intelligence and much more!

16:00 - 17:00

Gemist? Schrijf je in en wees de volgende keer als eerste op de hoogte!

4 veranderingen in de digitale wereld met impact op jouw organisatie!

Datum

23-06-2022

Tijd

16:00 - 17:00

Waar

YouTube

De wereld verandert razendsnel, en wij veranderen mee. Schrijven robots straks de beste teksten voor je? En is er binnenkort een totaal nieuwe versie van het internet? Deze hot topics, en nog veel meer, komen voorbij tijdens de nieuwe editie van Goldfizh Live!

Sinds onze vorige editie zijn we weer keihard verder gedigitaliseerd met z’n allen. Hoog tijd dus om je bij te praten over de allernieuwste digitale marketingtrends. Vier van onze experts stomen je in één uur klaar voor de toekomst. Let’s go!

Dit zijn de hot topics van 2022

Content intelligence

Hidde Zwiers

schrijft content straks zichzelf?

Teksten die zichzelf schrijven: het gebeurt al lang niet meer alleen in Harry Potterfilms. Met behulp van AI en machine learning wordt content steeds slimmer. Kan een robot een goede tekst schrijven? Of afbeeldingen maken op basis van een omschrijving? Hoe werkt deze vorm van machine learning en wat betekent het voor de toekomst van content? SEO Lead Hidde geeft antwoord op al deze vragen!

Het belang van first party data

Imke Hoes

kansen na de cookie

Marketeers, get ready! Het achteroverleunen is nu echt voorbij: de third party cookie verdwijnt binnenkort voorgoed van het toneel. Tijd voor een nieuwe manier om data te verzamelen én te gebruiken. Dit vraagt om meer kennis van je doelgroep, en vooral: meer creativiteit in je campagnes. Welke uitdagingen en kansen biedt dit nieuwe tijdperk? Digital marketeer Imke vertelt je er alles over!

employee experience

Esther de Koning

employee experience voor de jongste generatie

The war on talent is in volle gang. En op deze krappe markt is een toffe wervingscampagne alleen niet meer voldoende. Zorgen dat je collega’s enthousiast blijven, van de eerste stap over de drempel tot de volgende stap in hun carrière. Maar hoe doe je dat eigenlijk bij de jongste generatie op de werkvloer? Wat verwacht Gen Z van een werkgever tijdens de hele employee journey? Chief Fizh Esther laat zien hoe je talent aantrekt, boeit en behoudt aan de hand van - of course - ons eigen Goldfizh!

Web 3.0, NFT’s, Metaverse en meer

Martijn Hendriks

web 3.0: de toekomst van het internet

De één noemt het ‘de toekomst van het internet’, de ander noemt het een buzzword. Web 3.0 zorgt in ieder geval voor genoeg discussie. Hoe ziet het internet er uit in z’n nieuwe gedaante? Wat zijn de voordelen en wat betekent het voor de digitale marketing? Creative Lead Martijn breaks the internet en neemt je mee!

Dit zijn je hosts

Deze collega's werkten mee op dit project

Martijn

Creative Lead

Imke

Digital marketeer

Hidde

Lead SEO

Esther

head fizh

Martijn

Creative Lead

Imke

Digital marketeer

Hidde

Lead SEO

Esther

head fizh

Join us!

Wil jij voorop lopen in de digitale wereld? Dan mag je dit event niet missen. Schrijf je in, dan zien we je daar!