De Utrechtse full-service agency Goldfizh breidt uit met Goldfizh Digital Change

Utrecht, 23 februari 2023 – De Utrechtse full-service marketing agency Goldfizh breidt uit met een nieuwe tak, Goldfizh Digital Change.  Als ‘new kid on the block’ begeeft dit nieuwe change onderdeel zich op het vlak van tech, experience en innovatie. Digital Change is de perfecte aanvulling voor het bedrijf dat staat voor nieuwe generaties, innovatieve technologieën en sterke merken. Iris Lucassen treedt toe als partner van dit nieuwe onderdeel van Goldfizh. 

Goldfizh Digital Change gaat verder dan strategie. Namelijk van ambitie tot realisatie. Het ontwikkelen en implementeren van innovatieve digitale oplossingen voor een uitmuntende experience en efficiëntere organisatie. De nieuwe tak is een logische vervolgstap voor de snel groeiende Utrechtse agency, die in 2016 door Esther de Koning en Heidy Aartman is opgericht. En inmiddels met 50+ medewerkers vanuit de Werkspoorkathedraal werkt. Moederbedrijf Goldfizh ontwikkelt o.a. succesvolle branding campagnes, bouwt experiences en is een expert in content & design. 

Toekomstproof ontwikkelen met i-gen

Heidy Aartman, mede-oprichtster en managing partner van Goldfizh Agency licht toe: ‘een nieuwe digitale propositie of de ontwikkeling van een nieuw platform gaat in het web 3.0 tijdperk niet langer alleen om het neerzetten van een goed product of service. Het draait om het creëren van een next gen klantervaring. Zoals je van Goldfizh gewend bent, adviseert en ontwikkelt ook Digital Change aan de hand van de inzichten van en met nieuwe generatie, i-gen. Zij zijn de aanjager van de transitie en alleen op basis van hun inzichten en kennis kunnen merken zich toekomstproof en duurzaam ontwikkelen.”

Management Digital Change met Iris Lucassen en Jeske Slijper compleet

Esther de Koning geeft aan dat de manier van werken, het team en de klanten nog  steeds uniek zijn. “De komst van Goldfizh Digital Change is een geweldige, en ook logische stap voor ons. We zijn ontzettend trots dat we Iris Lucassen mogen verwelkomen als partner van dit nieuwe onderdeel. Op elk vlak sluit haar ervaring, expertise en energie perfect aan bij het gedachtegoed en de cultuur van Goldfizh. Daarnaast maakt de interne overstap van Jeske Slijper als Digital & Generations Lead het management team van Digital Change compleet.”  

More info, check digitalchange.goldfizh.nl

Contactgegevens: 

Heidy Aartman
06-45064595
heidy@goldfizh.nl

Nieuwsgierig geworden? Laat een berichtje achter!