Diensten

Ontdek onze diensten

Copywriting

Je online zichtbaarheid vergroten, klanten aangrijpen én op nummer 1 in Google? Wij doen het! Met de SEO-proof teksten in de juiste tone of voice van #TeamCopy.

Online marketing

Online opvallen draait om één ding: je doelgroep meenemen in jouw verhaal! #TeamMarketing fixt het voor je met doeltreffende campagnes, ads en automation.

Customer Experience

De beste klantervaring leveren? Dat doe je met customer experience! Zo zorg je voor tevreden klanten en maak je je merkbelofte waar door de hele customer journey heen.

Design

Een goed ontworpen beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. Bij Goldfizh gaat design niet alleen over esthetiek. Krachtige vormgeving is namelijk méér dan alleen mooi: het vertelt een verhaal en brengt het karakter van jouw merk tot leven.

Videoproductie

Hoe laat je jouw merk van het beeldscherm spatten? Juist, met de strakke producties van #TeamVideo. Van het eerste script tot de laatste edit, zo maak je indruk!

Detachering

Op interimbasis een digitale specialist in huis? Een hands-on marketeer fulltime bij jou over de vloer + gebruikmaken van de skills en expertise van 't bureau = garantie op succes. Lekker toch?

nice to meet you!

Hallo! Mijn naam is
en ik ben op zoek naar
Dit wil ik weten:
Bel of mail me op basis van deze gegevens: